Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Bibelcamp i nytt hus

 NY HALL: Fornøyde møtebesøkende etter kveldsmøtet med Martha og Edgar Paulsen. FOTO: ANJA ULVESETH Av Anja Ulveseth Det er kveldsmøte på Lyngdal Bibelcamp og leirsjef Torgeir Lauvas er møteleder. Teltet er nå historie, og den nye idrettshallen tjener som møtested for feriefolket. Det er lite folk på campen denne første uken av årets sesong, men […]

Av admin. Publisert 28. juni 2007.
Lyngdal Bibelcamp... 
NY HALL: Fornøyde møtebesøkende etter kveldsmøtet med Martha og Edgar Paulsen. FOTO: ANJA ULVESETH

Av Anja Ulveseth

Det er kveldsmøte på Lyngdal Bibelcamp og leirsjef Torgeir Lauvas er møteleder. Teltet er nå historie, og den nye idrettshallen tjener som møtested for feriefolket. Det er lite folk på campen denne første uken av årets sesong, men lokalbefolkningen støtter godt opp, så hallen er ganske fullsatt.

Flott hall
– Det er med spenning en går inn i en ny tid, men vi håper hallen også blir en viktig del av campen, sier Torgeir, og spør rektor ved Lyngdal Jordbruksskole om hallen ble bygget for Lyngdal Bibelcamp alene.
– Ja, svarer Ståle kjapt, med påfølgende latter fra salen. Så tar han seg i det og innrømmer at det er nå helst for idrettslinjen på skolen hallen er bygget da de trenger mer kapasitet for å gi et godt tilbud til elevene. Men å bruke hallen til møter om sommeren er absolutt en viktig del av tanken med hallen i tillegg.

Noe ledig
– Det har vært stor etterspørsel i år og allerede ved nyttår begynte folk å reservere leiligheter og rom på campen. Det er fortsatt en del ledige rom utover sommeren om
noen ennå tenker på å ta turen innom, forteller leirsjef Torgeir Lauvås, som sier at det er herlig å være i hallen, og at det er mange som er glade for at opplegget på bibelcampen er fornyet; med samme innhold.

Men selv om det er mye nytt i år, noe er som det alltid har vært: Ferie gir hvile, men Guds Ord gir kraft!

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017