Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Bibelcamp i nytt hus

 NY HALL: Fornøyde møtebesøkende etter kveldsmøtet med Martha og Edgar Paulsen. FOTO: ANJA ULVESETH Av Anja Ulveseth Det er kveldsmøte på Lyngdal Bibelcamp og leirsjef Torgeir Lauvas er møteleder. Teltet er nå historie, og den nye idrettshallen tjener som møtested for feriefolket. Det er lite folk på campen denne første uken av årets sesong, men […]

Av admin. Publisert 28. juni 2007.
Lyngdal Bibelcamp... 
NY HALL: Fornøyde møtebesøkende etter kveldsmøtet med Martha og Edgar Paulsen. FOTO: ANJA ULVESETH

Av Anja Ulveseth

Det er kveldsmøte på Lyngdal Bibelcamp og leirsjef Torgeir Lauvas er møteleder. Teltet er nå historie, og den nye idrettshallen tjener som møtested for feriefolket. Det er lite folk på campen denne første uken av årets sesong, men lokalbefolkningen støtter godt opp, så hallen er ganske fullsatt.

Flott hall
– Det er med spenning en går inn i en ny tid, men vi håper hallen også blir en viktig del av campen, sier Torgeir, og spør rektor ved Lyngdal Jordbruksskole om hallen ble bygget for Lyngdal Bibelcamp alene.
– Ja, svarer Ståle kjapt, med påfølgende latter fra salen. Så tar han seg i det og innrømmer at det er nå helst for idrettslinjen på skolen hallen er bygget da de trenger mer kapasitet for å gi et godt tilbud til elevene. Men å bruke hallen til møter om sommeren er absolutt en viktig del av tanken med hallen i tillegg.

Noe ledig
– Det har vært stor etterspørsel i år og allerede ved nyttår begynte folk å reservere leiligheter og rom på campen. Det er fortsatt en del ledige rom utover sommeren om
noen ennå tenker på å ta turen innom, forteller leirsjef Torgeir Lauvås, som sier at det er herlig å være i hallen, og at det er mange som er glade for at opplegget på bibelcampen er fornyet; med samme innhold.

Men selv om det er mye nytt i år, noe er som det alltid har vært: Ferie gir hvile, men Guds Ord gir kraft!

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018