Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

GF er i gang

 BUNADSÅPNING: Generalforsamlingen startet med nesten fullsatt møtesal i IMI-Forum og bunadsprosesjon hvor alle draktene var hentet fra Rogaland. FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Ingjerd Våge Før generalforsamlingen har generalsekretær Karl Johan Hallaråker utarbeidet et utkast til dokument, om lederskap og tilsyn i ImF. – Dette dokumentet skal tas opp til samtale under forhandlingene, og deretter vil […]

Av admin. Publisert 26. juli 2007.
  
BUNADSÅPNING: Generalforsamlingen startet med nesten fullsatt møtesal i IMI-Forum og bunadsprosesjon hvor alle draktene var hentet fra Rogaland.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Ingjerd Våge

Før generalforsamlingen har generalsekretær Karl Johan Hallaråker utarbeidet et utkast til dokument, om lederskap og tilsyn i ImF.
– Dette dokumentet skal tas opp til samtale under forhandlingene, og deretter vil Hyrderådet og Forbundsstyret ta endelig stilling til dokumentet etter GF, sier Hallaråker i forkant av generalforsamlingen.

Kvinner i styret?
I år knytter det seg også ekstra stor spenning til valg av forbundsstyremedlemmer. For første gang kan kvinner stemmes inn i styret. De tre kvinnelige kandidatene er: Oddny Oterhals Førde fra Møre og Romsdal Indremisjon, Marit Mulelid fra Bergens Indremisjon og Grete Snildalsli som representerer kvoten fra Finnmark Indremisjon og landet for øvrig.
Generalforsamlingen har om lag 520 påmeldte deltakere. Antall utsendinger er 252, noe som er en økning på ca 50 fra forrige GF på Bildøy i 2005. Årets tema er Norge for Jesus, og styreformann Erik Furnes ser spesielt frem til å peke ut en kurs videre som Indremisjonsfolket kan gå for å nå flere med evangeliet.
Det er ventet over 1000 deltakere på kveldsmøtene fredag og lørdag.   

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018