Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

ImFs nye forbundsstyre

 ImFs forbundsstyre 2007-2009FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen Erik Furnes ble gjenvalgt som formann i under GF i Stavanger. Styret konstituerte seg under sitt første møte, og har nå følgende sammensetning (fra venstre på bildet): Sverre Dag Ljønes, Atle Våge, Arne Lindekleiv, Magne Havaas (nestformann), Emil Krakeli, Marit Mulelid, Karl Johan Hallaråker (generalsekretær), […]

Av admin. Publisert 2. august 2007.
  
ImFs forbundsstyre 2007-2009
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

Erik Furnes ble gjenvalgt som formann i under GF i Stavanger. Styret konstituerte seg under sitt første møte, og har nå følgende sammensetning (fra venstre på bildet): Sverre Dag Ljønes, Atle Våge, Arne Lindekleiv, Magne Havaas (nestformann), Emil Krakeli, Marit Mulelid, Karl Johan Hallaråker (generalsekretær), Grete Snildalsli (1. vara), Erik Furnes (formann), og Knut Sørheim.

3. vara, Oddny Oterhals Førde, var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Hyrderådet består av formann, nestformann, generalsekretær og ett valgt medlem, som er Knut Sørheim.

På det første styremøtet ble det også bestemt at både 1. og 2. vara skal delta fast på alle styremøter. Dermed vil alltid to kvinner være tilstede med talerett på forbundsstyrets samlinger. Dersom et fast medlem melder forfall, har 1. vara ikke bare talerett, men også stemmerett.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017