Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

ImFs nye forbundsstyre

 ImFs forbundsstyre 2007-2009FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen Erik Furnes ble gjenvalgt som formann i under GF i Stavanger. Styret konstituerte seg under sitt første møte, og har nå følgende sammensetning (fra venstre på bildet): Sverre Dag Ljønes, Atle Våge, Arne Lindekleiv, Magne Havaas (nestformann), Emil Krakeli, Marit Mulelid, Karl Johan Hallaråker (generalsekretær), […]

Av admin. Publisert 2. august 2007.
  
ImFs forbundsstyre 2007-2009
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

Erik Furnes ble gjenvalgt som formann i under GF i Stavanger. Styret konstituerte seg under sitt første møte, og har nå følgende sammensetning (fra venstre på bildet): Sverre Dag Ljønes, Atle Våge, Arne Lindekleiv, Magne Havaas (nestformann), Emil Krakeli, Marit Mulelid, Karl Johan Hallaråker (generalsekretær), Grete Snildalsli (1. vara), Erik Furnes (formann), og Knut Sørheim.

3. vara, Oddny Oterhals Førde, var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Hyrderådet består av formann, nestformann, generalsekretær og ett valgt medlem, som er Knut Sørheim.

På det første styremøtet ble det også bestemt at både 1. og 2. vara skal delta fast på alle styremøter. Dermed vil alltid to kvinner være tilstede med talerett på forbundsstyrets samlinger. Dersom et fast medlem melder forfall, har 1. vara ikke bare talerett, men også stemmerett.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018