Sambåndet

Tirsdag 25. april 2017
RSS

Endringer hos ImF-UNG

 VIKARIERENDE BARNEKONSULENT: Bjørnar Fjellhaug gleder seg til å reise på leir. (Foto: Øyvind H. Sæthre, Sambåndet) Av Nils-Ove Støbakk   Barnekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn venter barn i januar og vil derfor være ute av reisetjeneste fram til mai. Fram til da vil Bjørnar Fjellhaug være vikar for Ingrid.– Jeg gleder meg, sier Bjørnar til ImF-UNG.no. Bjørnar […]

Av admin. Publisert 26. november 2007.
  
VIKARIERENDE BARNEKONSULENT: Bjørnar Fjellhaug gleder seg til å reise på leir. (Foto: Øyvind H. Sæthre, Sambåndet)

Av Nils-Ove Støbakk  

Barnekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn venter barn i januar og vil derfor være ute av reisetjeneste fram til mai. Fram til da vil Bjørnar Fjellhaug være vikar for Ingrid.
– Jeg gleder meg, sier Bjørnar til ImF-UNG.no.
Bjørnar er 28 år, kommer fra Sotra og jobber til daglig som lærer. Tidligere har han jobbet både i Rogaland Indremisjon og Midthordland Indremisjon.
– Endelig skal jeg også få jobbe i Forbundet sentralt, jubler den kommende barnekonsulenten.

Samtidig går barne- og familiekonsulent Lisbeth Hjortland opp i stilling, fra 80 til 100 prosent, fra 1. desember. Hun vil få ansvar for barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, i første omgang til og med august 2008.
– Dette er vi veldig godt fornøyd med. Lisbeth kjenner campen, og var også med i prosessen med utviklingen av opplegget som var for barn sommeren 2007, sier daglig leder, Kenneth Foss.

Les hele saken på ImF-UNG.no

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Fire kretser i Indremisjonsforbundet (ImF) leter etter ny leder. En løsning kan være sammenslåing av kretser til regioner, sier formann i ImF-styret, Odd Asbjørn Nybø.

Copyright © Sambåndet 2017