Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Endringer hos ImF-UNG

 VIKARIERENDE BARNEKONSULENT: Bjørnar Fjellhaug gleder seg til å reise på leir. (Foto: Øyvind H. Sæthre, Sambåndet) Av Nils-Ove Støbakk   Barnekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn venter barn i januar og vil derfor være ute av reisetjeneste fram til mai. Fram til da vil Bjørnar Fjellhaug være vikar for Ingrid.– Jeg gleder meg, sier Bjørnar til ImF-UNG.no. Bjørnar […]

Av admin. Publisert 26. november 2007.
  
VIKARIERENDE BARNEKONSULENT: Bjørnar Fjellhaug gleder seg til å reise på leir. (Foto: Øyvind H. Sæthre, Sambåndet)

Av Nils-Ove Støbakk  

Barnekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn venter barn i januar og vil derfor være ute av reisetjeneste fram til mai. Fram til da vil Bjørnar Fjellhaug være vikar for Ingrid.
– Jeg gleder meg, sier Bjørnar til ImF-UNG.no.
Bjørnar er 28 år, kommer fra Sotra og jobber til daglig som lærer. Tidligere har han jobbet både i Rogaland Indremisjon og Midthordland Indremisjon.
– Endelig skal jeg også få jobbe i Forbundet sentralt, jubler den kommende barnekonsulenten.

Samtidig går barne- og familiekonsulent Lisbeth Hjortland opp i stilling, fra 80 til 100 prosent, fra 1. desember. Hun vil få ansvar for barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, i første omgang til og med august 2008.
– Dette er vi veldig godt fornøyd med. Lisbeth kjenner campen, og var også med i prosessen med utviklingen av opplegget som var for barn sommeren 2007, sier daglig leder, Kenneth Foss.

Les hele saken på ImF-UNG.no

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018