Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Feil Sambåndet i posten

 GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET) – Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. […]

Av admin. Publisert 21. april 2010.
  
GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET)

– Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. Når vi av ulike årsaker ikke klarer dette, må vi kompansere på andre områder.

Bladet blir ikke sendt ut på nytt, men det neste nummeret som er datert 8. mai, vil være et utvidet nummer som også inneholder en god del av stoffet i nummer 5.
– Merkostnaden med trykking og utsendelse av nok et blad er så stor, at vi ikke ser dette som en god, helhetlig løsning. I stedet velger vi derfor å gi leserne mer innhold i mai-nummeret, og håper dette blir godt mottatt hos våre abonnenter, sier Hauge.
________

Har du noe på hjertet: ta gjerne kontakt med oss på sambaandet@imf.no

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017