Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Feil Sambåndet i posten

 GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET) – Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. […]

Av admin. Publisert 21. april 2010.
  
GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET)

– Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. Når vi av ulike årsaker ikke klarer dette, må vi kompansere på andre områder.

Bladet blir ikke sendt ut på nytt, men det neste nummeret som er datert 8. mai, vil være et utvidet nummer som også inneholder en god del av stoffet i nummer 5.
– Merkostnaden med trykking og utsendelse av nok et blad er så stor, at vi ikke ser dette som en god, helhetlig løsning. I stedet velger vi derfor å gi leserne mer innhold i mai-nummeret, og håper dette blir godt mottatt hos våre abonnenter, sier Hauge.
________

Har du noe på hjertet: ta gjerne kontakt med oss på sambaandet@imf.no

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018