Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Feil Sambåndet i posten

 GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET) – Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. […]

Av admin. Publisert 21. april 2010.
  
GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET)

– Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. Når vi av ulike årsaker ikke klarer dette, må vi kompansere på andre områder.

Bladet blir ikke sendt ut på nytt, men det neste nummeret som er datert 8. mai, vil være et utvidet nummer som også inneholder en god del av stoffet i nummer 5.
– Merkostnaden med trykking og utsendelse av nok et blad er så stor, at vi ikke ser dette som en god, helhetlig løsning. I stedet velger vi derfor å gi leserne mer innhold i mai-nummeret, og håper dette blir godt mottatt hos våre abonnenter, sier Hauge.
________

Har du noe på hjertet: ta gjerne kontakt med oss på sambaandet@imf.no

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018