Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Medalje til Karl Einar Tvedt

Tildelt Norges vels medalje for lang og tro tjeneste

Av Sambåndet. Publisert 9. januar 2012.

Karl Einar Tvedt for medalje fra Norges vel. Foto: Egill Johan Danielsen

– Karl Einar har i mange år vært bonde i tillegg til forkynnervirksomheten. Han er nå blitt bonde på heltid med en omfattende gårdsdrift, heter det i begrunnelsen som lå ved søknaden. 

Medaljen ble delt ut fredag 6. januar under den årlige arbeiderfesten i ImF.  Utdelere var formann Sverre Dag Ljønes og personalkonsulent Aud Karin Kjølvik. Her vanket det også takk for en tjeneste for misjonen som strekker seg over en periode 36 år – først dom heltidsforkynner fra 1974 til 1993, deretter på deltid fra 93-2011.
– Du er en humørspreder som vi kommer til å savne i flokken, sa forskynner Roald Evensen som hilste fra de andre forkynnerne. 

Godord og takk gikk også til Jorunn Eikemo som sluttet i sin forkynnerstilling tidligere i år pga helsemessige forhold.

Mer enn 200 ansatte, tidligere ansatte, venner, samarbeidspartnere av ImF og andre inviterte gjenster var tilstede på festen som også markerer avslutningen på årets Arbeidermøte.

Se flere bilder fra arbeiderfesten i karusellen. Foto: Jan Inge Nasvik:

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017