Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Medalje til Karl Einar Tvedt

Tildelt Norges vels medalje for lang og tro tjeneste

Av Sambåndet. Publisert 9. januar 2012.

Karl Einar Tvedt for medalje fra Norges vel. Foto: Egill Johan Danielsen

– Karl Einar har i mange år vært bonde i tillegg til forkynnervirksomheten. Han er nå blitt bonde på heltid med en omfattende gårdsdrift, heter det i begrunnelsen som lå ved søknaden. 

Medaljen ble delt ut fredag 6. januar under den årlige arbeiderfesten i ImF.  Utdelere var formann Sverre Dag Ljønes og personalkonsulent Aud Karin Kjølvik. Her vanket det også takk for en tjeneste for misjonen som strekker seg over en periode 36 år – først dom heltidsforkynner fra 1974 til 1993, deretter på deltid fra 93-2011.
– Du er en humørspreder som vi kommer til å savne i flokken, sa forskynner Roald Evensen som hilste fra de andre forkynnerne. 

Godord og takk gikk også til Jorunn Eikemo som sluttet i sin forkynnerstilling tidligere i år pga helsemessige forhold.

Mer enn 200 ansatte, tidligere ansatte, venner, samarbeidspartnere av ImF og andre inviterte gjenster var tilstede på festen som også markerer avslutningen på årets Arbeidermøte.

Se flere bilder fra arbeiderfesten i karusellen. Foto: Jan Inge Nasvik:

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017