Jubileums-suksess

 VIL VIDERE: Marit og Irenes jubielums-prosjekt avsluttes med konsertturnéi disse dager. Men tanken bak«Videremed Jesus» vil bli videreført neste år.(FOTO: SAMBÅNDET-ARKIV) Av Egill J. Danielsen Irene K. Alnes’ og Marit Stokkens 30-års jubileum som sangevangelister har blitt markert mange plasser denne høsten. Med mottoet «Videre med Jesus» turnerte de i september Vestlandet, og samlet fulle […]

  
VIL VIDERE: Marit og Irenes jubielums-
prosjekt avsluttes med konsertturné
i disse dager. Men tanken bak«Videre
med Jesus» vil bli videreført neste år.
(FOTO: SAMBÅNDET-ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

Irene K. Alnes’ og Marit Stokkens 30-års jubileum som sangevangelister har blitt markert mange plasser denne høsten. Med mottoet «Videre med Jesus» turnerte de i september Vestlandet, og samlet fulle hus over alt hvor de kom. Kollekten som kom inn under møtene skal brukes til forkynnelse på steder hvor det er lite kristent arbeid. Så langt er 160.000 kroner satt av til dette formålet. Dette inkluderer også midlene som kom inn under turen som Si-Reiser arrangerte til Kypros i høst, hvor Marit og Irene var med.
Men «Videre med Jesus-prosjektet» i forbindelse med sangevangelistenes jubileum er ikke slutt med dette, kan misjonssekretær Aud Karin Kjølvik fortelle.

Julekonserter
– Sammen med Viktor Klimenko gjennomfører Marit og Irene akkurat nå en turne med julekonserter. Første konsert var i Trondheim 19. november, og den siste blir i Betlehem i Bergen søndag 28. november, opplyser Kjølvik.
Halvparten av overskuddet fra de ni konsertene vil gå til «Videre med Jesus»-prosjektet.
– Målet er 250.000 kroner for prosjektet totalt før nyttår, legger Kjølvik til.
Hun understreker den positive mottakelsen prosjektet har fått. Mange har uttrykt begeistring for at pengene nettopp skal gå til å virksomhet på steder hvor det ellers er svakt økonomisk grunnlag for å sende ImFs forkynnere.
– Denne overskriften tenner folk. Allerede neste år vil midlene bli tatt i bruk til for eksempel møteaksjoner, sier misjonssekretæren.
– Selv om jubileumsprosjektet avsluttes til nyttår, blir ikke «Videre med Jesus» som konsept lagt i skuffen. Vi vil fortsatt fokusere på det evangeliske arbeidet som noe av det viktigste vi holder på med. Også neste år skal vi videre med Jesus, avslutter Kjølvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.