Israelsentusiast med diktbok

 IKKE KREVENDE: Denne boken krever ikkespesielt mye av leseren, men inneholderenkle tekster til ettertanke, sier forfatterElbjørg Therkelsen om sin nye bok.(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) Av Kristin Tonning-Olsen Onsdag 16. februar kunne en stolt Therkelsen presentere sin splitter nye bok «Shalom fra Jerusalem. Perler og poesi fra Israel» på pressekonferanse sammen med forlagsleder Tarald Ueland. – Jeg […]

  
IKKE KREVENDE: Denne boken krever ikkespesielt mye av leseren, men inneholderenkle tekster til ettertanke, sier forfatterElbjørg Therkelsen om sin nye bok.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

Av Kristin Tonning-Olsen

Onsdag 16. februar kunne en stolt Therkelsen presentere sin splitter nye bok «Shalom fra Jerusalem. Perler og poesi fra Israel» på pressekonferanse sammen med forlagsleder Tarald Ueland.

– Jeg er så glad i Israel, sier den ferske forfatteren. Og det vises igjen i boken. Over 90 sider har det blitt, med fargerike bilder og dikt til ettertanke fra landet som har fått en helt spesiell plass i Therkelsens hjerte.

– Jeg har vært mange ganger til Israel. Dit kan jeg reise om igjen og om igjen. Andre reiser gjerne til Syden. Selv har jeg mye mer igjen for en Israelstur, mener Therkelsen som håper at boken kan formidle noe av hennes engasjement for landet og for misjon blant jødene.
– Jødene trenger Jesus, sier Therkelsen.

Fin utenpå, fin inni
Dette er Elbjørg Therkelsens første bok. Og den er hun veldig fornøyd med selv.
– Innholdsmessig synes jeg den har blitt bra. Det er som med julegavene, vet du, den skal ikke bare være fin utenpå, men fin inni også.
Forlagsleder Ueland er også fornøyd med resultatet.

 – Det har blitt en veldig fin bok med harmoni mellom tekster og bilder. Jeg har stor tro på boken, og synes det er kjekt at nye forfattere får prøve seg, sier Ueland.
Boken er trykket i et førsteopplag på 1500 eksemplarer. Forfatteren selv har til nå solgt 100 eksemplarer selv.
– Elbjørg er flink til å selge, sier forlagslederen og legger til:
Så hvis hun selger unna i samme tempo som hun har gjort til nå, da må vi ha et opplag til!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.