Møtene i Stjørdal fortsetter

 Marit og Irene fortsetter møteaksjoneni Trøndelag etter påske. På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen. Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser […]

  
Marit og Irene fortsetter møteaksjonen
i Trøndelag etter påske.

På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen.

Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser med mennesker som søker Gud. Folket hungrer etter Evangeliet.

Aksjonen arrangeres av Indremisjonsforbundet, Normisjon, NMS, Misjonssambandet og Budstikka Radio Trøndelag. Det oppfordres til å slå en bønnering om møtene i Stjørdal.

Møteopptak blir lagt ut på Budstikka Radio sine nettsider. Radioen har også sendinger hver kveld kl. 19.00 – 22.00. med omsorgsprogram med innringing den siste timen. Sendingen når ut av store deler av Trøndelag.

Sambåndet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.