Vekkelse i Trøndelag

 TORGMØTE: Marit og Irene i aksjon på torget i Stjørdal sentrum. Foto: Ove Eikje/Dagen Av: Kjell Hauan– Første søndagskvelden etter påske var det fullt i bedehuset. Parkeringsplassen var sprengt og nå trenger vi parkeringsvakter som kan dirigere bilene til andre parkeringsplasser i sentrum. Men dette er bare praktiske utfordringer, slår Kjell Kolbrek fast. Han er […]

  
TORGMØTE: Marit og Irene i aksjon
på torget i Stjørdal sentrum.
Foto: Ove Eikje/Dagen

Av: Kjell Hauan

– Første søndagskvelden etter påske var det fullt i bedehuset. Parkeringsplassen var sprengt og nå trenger vi parkeringsvakter som kan dirigere bilene til andre parkeringsplasser i sentrum. Men dette er bare praktiske utfordringer, slår Kjell Kolbrek fast. Han er en av initiativtakerne til den pågående møteaksjonen som arrangeres av Indremisjonsforbundet, Normisjon, NMS, Misjonssambandet og Budstikka Radio Trøndelag.

 Oppgjør

Kolbrek forteller om en kampfull tid.

– Det har vært ting som måtte gjøres opp mennesker imellom. Men søndag kveld var det som det åpnet seg. Mange søkte frem til forbønn. Vi opplever vekkelse. Det som nå skjer berører hele landsdelen. Det er lenge siden vi har opplevd slikt i Trøndelag.

Kjell Kolbrek er redaktør for Budstikka Radio som sender opptak fra møtene til store deler av Trøndelag. Han er takknemlig for at de har fått Marit og Irene til Trøndelag. Når ber han misjonsfolket stå sammen med dem i bønn.

– Bedehuset i Stjørdal har blitt et åndelig kraftsentrum. I flere uker har vi fått høre sterk og klar forkynnelse av Guds ord. Ordet er forkynt med Ånds og krafts bevis. Hele veien har det gått ufrelste på møtene. Vi har også hatt møte på torget og servert vafler. Slik har vi kommet i kontakt med folket, forteller Kolbrek.

 Flere opptatt av frelsesspørsmål

Under møteaksjonen er det gitt mulighet til å ringe en forbønnstelefon.

– Den første tiden knyttet de fleste spørsmålene seg til helbredelse for sykdom. Men etter hvert er det flere som har blitt opptatt av frelsesspørsmål, forteller Kolbrek.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.