Anne Graham Lotz samlet 7000 i Oslo

 ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.(FOTO: KPK) – Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra […]

  
ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.
(FOTO: KPK)

– Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.
Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra de andre nordiske landene. Gustavsen forteller at hun har fått mange kommentarer fra folk som forteller at de setter pris på den enkle forkynnelsen med fokus på Jesus.

Graham Lotz, som er dotter til den verdskjende evangelisten Billy Graham, har vore forkynnar i 28 år. Dei siste sju åra har ho turnert med konseptet ”Just give me Jesus”. Anne Graham Lotz seier at mange tusen kvinner har hatt eit fornyande møte med Jesus på desse storsamlingane.KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.