Bibelskolen blir igjen sommerhotell

 SOMMERHOTELL: Bibelskolen Bildøy Bergen.(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)   Av Ingjerd Våge – Bibelskolen har drevet sommervirksomhet kontinuerlig i flere år, men siden 2002 har det kun vært bestilling på arrangement. Vi åpner nå for vanlige feriegjester, sier rektor Arnfinn Norheim. – Hva er årsaken til at dere nå ønsker å starte opp igjen? – Vi vil utnytte bedre […]

  
SOMMERHOTELL: Bibelskolen Bildøy Bergen.
(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

 

Av Ingjerd Våge

– Bibelskolen har drevet sommervirksomhet kontinuerlig i flere år, men siden 2002 har det kun vært bestilling på arrangement. Vi åpner nå for vanlige feriegjester, sier rektor Arnfinn Norheim.

– Hva er årsaken til at dere nå ønsker å starte opp igjen?

– Vi vil utnytte bedre den kapasiteten vi har. Ofte har vi hatt god bestilling i helgene, men lite i ukedagene. Stevnemarkedet kan variere fra år til år, og er veldig usikkert. Store stevner legges ofte til sentrale byer og haller. I tillegg vet vi kapasiteten til tider kan være sprengt på hotellene i Bergen, sier Norheim.

Skolen har i flere år slitt med stram økonomi, og Norheim bekrefter at det også er et økonomisk aspekt ved å gjenoppta driften.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.