Kostbar kretsbladsatsing

  Av Egill J. Danielsen Ordningen medvirker til det svake regnskapsresultatet i starten av 2010, opplyser medieleder Torgeir Hauge. Hittil har tre kretsblader blitt med på ordningen, nemlig Heimemisjonen (Sunnmøre), Indremisjonsnytt (Nordmøre og Romdsdal) og Venehelsing (Nordhordland). Hovegrunnen til at det er kostbart for Sambåndet, er at ImFs hovedorgan mister alle sine abonnentinntekter i disse […]

  

Av Egill J. Danielsen

Ordningen medvirker til det svake regnskapsresultatet i starten av 2010, opplyser medieleder Torgeir Hauge.

Hittil har tre kretsblader blitt med på ordningen, nemlig Heimemisjonen (Sunnmøre), Indremisjonsnytt (Nordmøre og Romdsdal) og Venehelsing (Nordhordland). Hovegrunnen til at det er kostbart for Sambåndet, er at ImFs hovedorgan mister alle sine abonnentinntekter i disse regionene.

– Tidligere kretsbladabonnenter og Sambåndet-abonnenter i disse kretsene blir slått sammen til samme type abonnenter, og vil i fremtiden kun få giro med frivillig abonnement. Vi har tidligere uttalt at dette er et trosprosjekt, og at vi er avhengig av at mange nok betaler den frivillige kontingenten, sier Hauge.

De opprinnelige Sambåndet-abonnentene fikk imidlertid faktura for 2010 på slutten av fjoråret, og vil derfor ikke få tilsendt frivillig abonnements-giro for inneværende år. Men medielederen opplyser at det kan bli aktuelt å sende ut en egen gavegiro for dem som ønsker å støtte sammensmeltingen av Sambåndet og kretsbladene.

– Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på produktet, og håper at enda flere kretser vil bli med på ordningen i fremtiden, sier Hauge.

LES OGSÅ: Tøff start på regnskapsåret

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.