Tårnagentene i klokketårnet

Lag Tårnagent-helg på bedehuset

Søndagsskolen inviterer barnelag til å lage en egen Tårnagent-helg 29. og 30. januar.

Alle landets 8-åringer er målgruppe for dette breddetiltaket, opplyser Søndagsskoleforbundet i en informasjonsbrosjyre.
– Dette konseptet gir en kjempemulighet til å gjøre noe ekstra i barnarbeidet vårt, sier daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss.

Programpakke på nett
TV-serien Tårnagentene går på Julemorgen på NRK-super hver dag nå i julen. Den er laget av TV Inter i samarbeid med Søndagsskolen. Fire uker etter at serien er sendt på NRK kan barna altså selv få oppleve å være Tårnagenter, løse oppdrag og mysterier og utforske kirken, klokkene og kirketårnet – der det er mulig.

Søndagsskoleforbundet opplyser at det er laget en programpakke til bruk for bedehus og barnelag som er tilgjengelig på nettsiden www.tarnagenthelg.no

Har du ikke tårn?
Kenneth Foss oppfordrer alle barnelag til å lage et opplegg denne helgen, og understreker at det kan benyttes for de litt yngre og litt eldre enn 8 år også.

– Her er det mulig å være sammen over noe lenger tid enn en vanlig barnesamling. Dette er et knakende godt opplegg som er bibelsk fundert. Følg med på tv i julen, og la deg inspirere, er Kenneths oppfordring.

Hva så med bedehusene? De har jo ikke tårn? Søndagsskolen opplyser at man like gjerne kan bruke et spennende loft, en kjeller eller et rom innerst inne i en gang. Eller oppsøke en kirke og rett og slett spørre om å få låne tårnet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.