medierosen 2011

TV Inter fikk Medierosen

– Jeg ble gledelig overrasket, spesielt når jeg ser på de andre som var nominert, sier Leif Ingvald Skaug.

– Det er en glede å gi Medierosen til TV Inter. I 20 år har de laget kvalitetsproduksjoner som på en flott måte gjør det kristne budskapet tilgjengelig langt utover kristne kretser, sier daglig leder i Familie & Medier,Jarle Haugland, til fom.no

Medierosen deles ut av Familie & Medier og årets rose var den tiende i rekken. Vinneren kåres gjennom publikumsstemmer.

– At publikum i år har vært med på å stemme frem TV Inter som vinner, tydeliggjør også at de har nådd ut til seerne med sine produksjoner. TV Inter er en verdig vinner av Medierosen 2011, sier Haugland.

– Dette var hyggelig! Jeg ble gledelig overrasket, spesielt når jeg ser på de andre som var nominert. Veldig gøy at det ble oss! Takk til alle som har stemt oss fram. Det betyr at vi har gjort noe som betyr noe for folk og gir oss enda en grunn til å stå opp om morgenen, sier Leif Ingvald Skaug, daglig leder i Vidvinkel Media, tidligere TV Inter.

TV Inter har blant annet  stått for produksjoner som Påskepreik og Pastor på prøve (TV 2), Fride på skipet og Tårnagentene (NRK Super).
Selve prisen er en illustrasjon laget av Marvin Halleraker.

Tidligere vinnere av Medierosen er: Deltakerne og redaksjonen i Ingen grenser, Vigleik Brekke (Kystradioen, lokalradioarbeid i Norge), Helge Gudmundsen (NRK1 og P1), Migrapolis (NRK), Oddgeir Bruaset (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu). Espen Ottosen (informasjonsleder i NLM), Kathrine Moholt (Jakten på kjærligheten), Erik Thorstvedt (Heia Tufte), Egil Svartdahl (Søndagsåpent)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.