Vurderer oppdeling

ImFs forsamlingskonferanse på Bildøy siste helga i mars samlet seksti deltakere. Det er færre enn før, og de fleste av disse var kortreist.

– Hovedvekten av deltakere kommer fra Hordaland. Det gjør at vi må vurdere om vi er mer tjent med en oppdeling i flere konferanser på ulike steder framfor en felles som nå, sier generalsekretær Erik Furnes.

Men til tross for noe lavere deltakertall enn før, tror han deltakerne hadde en positiv opplevelse av konferansen, fellesskapet og undervisningen.

En annen positiv erfaring var årets nyskaping der konferansen var lagt til samme helg som ungdomslederkonferansen. Det gav mulighet for ledere med ansvar for ulike deler av forsamlingen, til å reise sammen

– Vi hadde lagt opp til en felles samling i overgangen mellom konferansene. Dette ble en god samling med en god og åpen tone i kommunikasjonen, sier Furnes.

Deler av undervisningen fra konferansen blir gjort tilgjengelig som lydfil på podomatic.imf-ung.no. Neste forsamlingskonferanse er planlagt til vinteren 2013.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.