Ny kristenrussavtale

Bibelselskapet, Ungdom i Oppdrag og Laget har nylig undertegnet en ny samarbeidsavtale om Kristenrussen.

De tre organisasjonene går nå sammen om å støtte Kristenrussarbeidet. Målet er at enda flere kristne russ skal bli kristenruss og at kristenrussen skal bli tent for misjon. Organisasjonene er ulike, men de har det til felles at de er internasjonale bevegelser som til sammen er representert i nesten hele verden. 5. september startet Kick off-turné for Kristenrussen. I løpet av september skal et team på åtte personer reise rundt i Norge for å motivere kristne russ 2012 til å bli kristenruss. KPK

Bilde: (f.v) Stein Mydske (Bibelselskapet), Tor Erling Fagermoen (Laget) og Andreas Nordlie (Ungdom i Oppdrag) signerte nylig ny samarbeidsavtale om Kristenrussen. Foto: Eirik Soldal