STEM: Årets beste forside

Hjelp oss å gjøre bladet bedre

Det er den du møter først når bladet ligger på bordet foran deg. Den gir det viktige førsteinntrykket og er på mange måter «salgsplakaten». Derfor  ligger det  mange tanker bak hvilke saker som hentes fram, bildebruken og tekstutforming, slik at helheten sier noe fengende om innholdet. Forsiden skal fortelle oss noe, og gi deg som leser lyst til å bla om og lese mer. 2011 har gitt oss 12 forsider. Nå kan du være med og stemme på din favoritt.

Klikk på bildet for å se hele forsiden

[nggallery id=22] [polldaddy poll=5776446]
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.