The Crist Family til Norge

Tirsdag kveld startet turneen på Valdrøy med fullt hus.

– Ein velsigna flott kveld på valderøy bedehus med the Crist Family. Fullt hus ein tirsdag kveld e ikkje verst, skriver primus motor Johan Halsne på sin Facebookside like etter turnestart.

ImF-forkynneren er svært fornøyd med å ha den amerikanske sanggruppen tilbake i Norge.

– Jeg synes det er kjempeflott å ha The Crist Family tilbake i Norge. Jeg gleder meg stort, sa han til Sambåndet.no like før turneen startet.

Årets turne er andre gang The Crist Family besøker Norge. Forrige gang var under Singing in the City i februar. Denne gang skal de turnere i en uke. De starter i kveld på Valderøy, synger seg nedover vestlandet og sørlandet, før de til slutt ender opp i Stavanger neste onsdag.

Topper laget søndag
Personlig gleder Johan Halsne seg stort gleder over at langt flere får mulighet til å møte dem denne gang.

– Musikk er jo en smakssak, men for meg er dette veldig bra. Det er musikk som sitter godt i øret og så har de direkte og gode tekster, sier han engasjert.

Søndag kveld er det ImF selv som er arrangør i bibelskolehallen på Bildøy. Da deltar også sangevangelistene Marit & Irene og Arne Pareli Pedersen.

– Det blir nok på en måte høydepunkte rent breddemessig for da toppes laget med så mange andre gode artister i tillegg, sier Johan.

Velkjent for kjennerne
Selv om The Crist Family er relativt ubeskrevne blad i Norge, er de godt kjent for kjennerne av Gaither-miljøet. De består av seks medlemmer og har i løpet av få år fått et stort publikum både i USA og andre land. De hadde sin begynnelse i 1987 i lokale kirker i Seattle, Washington. I 2004, etter sytten år i deltidstjeneste, kalte Gud dem til heiltidstjeneste. Da solgte de hjemmene sine og flyttet til Knoxville, Tennessee.

– Stilen deres er i hovedsak sørstatsgospel, men også andre sjangrer vil dukke opp. Dessuten vil man få oppleve hele spekteret fra solosang, duetter, trio – og helt opp til seks-stemt, skryter Johan

Oppfordringen hans er derfor klar:

– Det er ikke hver dag folk får anledning til å oppleve slike gode artister som dette, så her er det bare å komme seg opp av stolen og finne seg en konsert, sier han.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.