Torgeir Hauge til Japan

Fra 1. november skal han og kona Johanne være NLM-misjonær i Japan de neste to årene.

– Dette er noe som har vokst fram over langt tid både for meg og Johanne og når muligheten nå bød seg, var det svært mye som klaffet godt, sier Torgeir Hauge som selv er født og oppvokst som misjonærbarn i Japan.

Han er nå innvilget to års permisjon fra jobben som medieleder.

– Jeg setter stor pris på at jeg ble innvilget permisjon fra ImF. For meg var det ingen selvfølge. Å gi seg her, er vel noe av det som passer dårligst, så dette handler ikke om at jeg ønsker meg bort fra ImF, sier medielederen.

I følge generalsekretær Erik Funes arbeides det konkret med flere personer som kan gå inn i stillingen for Torgeir Hauge. Foreløpig er derimot ingenting avklart.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.