Nettverk om internett

Fredag gikk startskuddet for et nytt nettverk for kristne internett-ressurser som har evangeliserende formål.

Det er organisasjonen Familie & Medier (F&M) som arrangerte møtet, og ønsket er at dette skal bli et fast fora.

– Vi sendte ut invitasjoner til alle våre eierorganisasjoner, i tillegg til at vi gikk direkte på en del mennesker vi vet driver konkret med internett som arbeidsfelt, sier daglig leder i F&M, Jarle Haugland.

Han mener det er viktig å møtes, fordi mange ofte sitter litt alene og jobber med ting som er store og som til tider kan virke overveldende. Målet med nettverket er, i følge Haugland, knytte bånd mellom de ulike nettsidene, å presentere arbeidet man driver, utveksle ideer, tanker og utfordringer man står i, samt gjøre hverandre bedre.

– Helst ønsker vi at aktørene finner måter å bli til hjelp for hverandre. Hvis de ulike nettressursene kan linkes opp mot hverandre, kan resultatet gi synergieffekter for alle, mener Haugland.

Fra ImF var omGud.net og preik.tv representert. I tillegg var iKirken.no, Damaris, Superblink og Ungdom & Medier tilstede.

Hver nettressurs fikk på møtet presentert sitt konsept for de andre, gitt en status og sagt noe om utfordringer de opplever i hverdagen. Deretter fikk alle samtale og dele sine tanker, spørsmål og råd, før det ble bedt for prosjektet og de ansvarlige.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.