Sunnmøre Indremisjon

Reservekapital har vært redningen.

– Ut september hadde vi et underskudd på ca 100 000,-. Vi har for lite inntekter, og det er for lite å spare på utgiftssiden. Vi må derfor være utrolig bevisste på hvor mange ansatte vi har, sier Per Arne Sæter, formann i Sunnmøre Indremisjon.

Organisasjonen har 4,5 årsverk fordelt på seks ansatte. Ett årsverk er i administrasjonen, ett i forkynnertjenesten og 2,5 i Ung-Misjon.

I minus.
Omsetningen for 2011 kom på 2 684 680,-, mens regnskapet endte minus med et underskudd på 633 000,-, over en halv million mer enn året før. I 2010 var også omsetningen noe høyere, nærmere bestemt 2 912 000,-. At regnskapet går i minus, er ikke noe unormalt.

– Slik har det vært i mange år, men vi har klart oss takket være kapital fra tidligere innkomster. Det er vesentlig for oss det folk gir av foreningsgaver og gjennom fast givertjeneste, forklarer han.

Ingen kapital.
Han bemerker at det nå er slutt på reserven, og at konsekvensene for underskuddet vil bli dårligere likviditet og for lite reserver å spare på. Kretsen har foreløpig ingen gjeld.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.