Finnmark Indremisjon

– Økonomien er kjekkere nå enn den har vært på lenge. Salgsinntektene fra leirstedene gjør at vi kan holde hjulene i gang, sier Roald Evensen, Finnmarks-konsulent i Indremisjonsforbundet.

Stikkordene for fremdriften er god utleievirksomhet (leirsteder, campingplasser), større ekstragaver, den faste givertjenesten og betydelig dugnadsarbeid.

Overskudd.
Fjorårets omsetning på 979 171,- ga 56 500,- i overskudd til kretsen, som har to ansatte i hundre prosentstilling. De to leirstedene kretsen driver, Ungdomssenteret Vestre Jakobselv og Repparfjord Ungdomssenter, fikk henholdsvis 1 364 000,- og 642 000,- i inntekter.

Inntektene er per i høst på 885 785,-, mens utgiftene er satt til å være 793 614,-. Altså et knapt overskudd totalt sett.

Ingen pengebinge.
– Det er ikke akkurat onkel Skrues pengebinge, men økonomien er tryggere og mer oversiktlig enn på mange år, sier han, men er kjapp med å legge til:
– Vi kan ikke bare sole oss i glansen og lene oss tilbake; vi må holde et våkent øye til virksomheten vår og jobbe hardt for å få inn midlene våre.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.