«Barnehelg» i salg

Noveller, hobbytips, juleoppskrifter og mer til – Barnehelg er i all enkelhet et godt, tradisjonelt juleblad.

– Det er noe for enhver smak, og vi har litt som vi håper de eldre også vil ha glede av. Samtidig er det viktig at vi har fokus på barna, som jo er målgruppen vår, sier Ragnhild H. Steinbru. Hun er inne i sitt andre år som redaktør for det tradisjonsrike bladet, og er i år som i fjor godt fornøyd med layouten og det redaksjonelle arbeidet.

– Layouten er retro-inspirert, så det blir litt for alle, sier hun, med henvisning til den eldre garde. Men det er ikke bare layouten som bærer preg av nostalgi; nytt for i år er nemlig at tidligere utgitte noveller er trykket om igjen, deriblant «Julekvelden» av Birgit Hjelmeland fra 1982.

Det er fortsatt mulighet for å få kjøpt bladet, og er du interessert kan du ta kontakt med ImFs hovedkontor på telefon 56 31 42 40 eller på e-post imf@imf.no for å få det tilsendt i posten. Eventuelt kan du spore opp noen som selger bladet, som da får en viss prosentandel av utsalgsprisen på 45,-.

Behovet for flere selgere av «Barnehelg», som det i høst ble etterlyst om, gjelder ikke lenger.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.