Lyngdal i sommer?

Bestilingen åpner 3. januar.

Kampen om rom og leiligheter ved Lyngdal Bibelcamp er stor. Bibelcampen har derfor valgt å presisere sine rutiner for mottak av bestilling:

– Vi åpner bestillingen torsdag 3. januar kl. 09.00. Telefonnummer som skal brukes er 38330650. Fra kl 1200 og utover tar vi også med bestillinger sendt på e-post. Disse vil bli åpnet innimellom telefonbestillinger og lest i kronologisk rekkefølge. Adressen der er: drift@bibelcampen.no, sier Bjarne Kjetilstad ved KVS-Lyngdal.

Han presiserer at bare mailer sendt i 2013 vil bli med i vurderingen.

– Vi ønsker å gjøre dette så rettferdig som mulig slik at alle får lik mulighet til å bestille de rom de ønsker. Vi har god erfaring med å gjøre det på denne måten og velger derfor denne løsningen også i år, sier Kjetilstad. SAMBÅNDET

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.