Nettmøte om Bibelskolen

Tirsdag 26. august mellom kl. 21 og 22 blir det igjen nettmøte på sambåndet.no. Bildøy bibelskole blir tema. Den nye rektoren, Gunnar Ferstad, og bibellærer-vikar Kristoffer Norbye svarer "på direkten". Og du kan sende inn spørsmål allerede nå.

Det gjør du ved å fylle ut skjemaet nedenfor, og spørsmål kan du sende inn helt fram til kl. 22 tirsdag kveld.

ImF-skole

Bildøy bibelskole eies av Indremisjonsforbundet og markerte i fjor at det var 30 år siden skolen flyttet inn i dagens lokaler på Søre Bildøy i Fjell kommune og hele 125 år siden oppstarten i C. Sundts gate i Bergen. Selve fødselsdagen er i dag, 22. august. Det har i lengre tid pågått omfattende og kostbare vedlikeholdsarbeider både utvendig og innvenig.

Det kan være mye å lure på:

– Hva er hensikten med skolen?

– Hvordan har den utviklet seg på disse 125 årene?

– Hvilke fag finnes på en bibelskole?

– Hvordan er internatlivet?

– Hva innebærer det at skolen er eid av en misjonsorganisasjon?

– Hva er lederlinjen T2?

– Hvilken forskjell er det på å studere bibelfag på en bibelskole kontra høgskole/universitet?

– Hva koster ett eller to år på bibelskolen?

– Er det ledige plasser denne høsten (svaret på det er «ja»)

– Hvordan har skolestarten vært?

– Er det noen spennende reiser i løpet av året?

Osv, osv.

Nye i sine stillinger

De som skal svare på spørsmålene, er begge nye i sine stoler. Gunnar Ferstad går på som rektor etter et halvt år som bibellærer. Hvilke tanker gjør han seg om hvordan skolen skal drives og utvikles? Kristoffer Norbye kommer rett fra skolebenken selv og tiltrer i vikariat som bibellærer. Hvilke forventningr har han til lærerrollen, og hva ønsker han særlig å formidle?

Disse, eller helt andre, spørsmål kan du altså sende inn fra og med nå – og få svar tirsdag kveld. Velkommen til å delta, og fortell gjerne andre om nettmøtet, for eksempel ved å dele denne artikkelen på sosiale medier.

[nettmote id=»26801″ template=»questions»]