Cupfinale og Storkonsert

Søndag 23. november blir Bjørnsonhuset i Molde fylt med sang og musikk. Og før det kan man se cupfinalen på storskjerm på Seilet hotell.

Det er Team Sulebakk som er arrangører for søndagens Storkonsert i Bjørnsonhuset. Det blir en konsert med barnekor og ungdomskor i fokus.

Fortjener det beste
− Det drives et fantastisk barnekorarbeid rundt om i landet, og det arbeidet fortjener å bli løftet frem. Så er det viktig at barnekor får opptre på en ”proff” scene med skikkelig lys og lyd. Vi synes barnekorene fortjener det beste, forteller Barbro Wiig Sulebakk.

«Det beste» betyr den beste konsertsalen i byen, som i Molde er Bjørnsonhuset – integrert i hotellet Seilet som er blitt et landemerke i byen. Barnekor fra Molde og kommunene rundt, fra Ålesund, Sula, Stranda og Kristiansund, vil opptre. Det er kor fra forskjellige kirker, menigheter og bedehus, og de opptrer sammen med kjente gjester og artister. Den meste kjente på søndag er Alexander Rybak.  Men ”stjernene” på Storkonserten er korbarna.

Konkurrerte med cupfinalen
Da de satte opp konserten, viste det seg at den konkurrerte med cupfinalen mellom Molde og Odd.

− Vi forskjøv tidspunktet, slik at vi har lagt til rette for at folk kan få med seg begge deler, mens kor og artister øver, forteller Sulebakk.

Cupfinalen begynner kl 13.15, mens konserten begynner kl 17.00. Så det er også anledning til å få med seg eventuelle ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

− Det blir en kristen familiekonsert med et positivt og tydelig budskap. Ekstra stas er det at vi har med kjendiser som Alexander Rybak.

Fredag formiddag er det solgt i overkant av 500 av 750 billetter. Barbro Wiig Sulebakk tror dette blir solgt før søndag.

− Det er ennå noen ledige billetter igjen, men jeg tror vi får fullt hus. Mange har lyst til å høre barna synge.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.