Sammen for å representere Gud i byen

Den britiske forkynneren Mike Pilavachi kommer til Bergen for å motivere og inspirere til å gjøre Gud synlig i byen.

Den 11.-13. februar skal Mike Pilavachi, leder for Soul Survivor i Watford i England, være hovedtaler på konferansen Re:present i Salem i Bergen. Konferansen er et samarbeid mellom Salem Bergen (NLM), Norkirken Bergen (Normisjon), Betlehem (ImF) og Den norske Kirke.

− Vi ble invitert til å være med og vi besluttet at det ville vi. Det er et ønske om å gjøre Gud synlig i byen som er hovedoverskriften på møtene, sier forsamlingsleder Glenn Nord-Varhaug i Betlehem.

Soul Survivor
I 1993 grunnla Mike Pilavachi Soul Survivor − en ungdomsfestival i England som nå har 28.000 deltakere, en festival som i tillegg er spredd til flere kontinenter. Han er også seniorpastor i Soul Survivor Watford Church i North Watford. Kjente lovsangsledere som Matt Redman, Tim Hughes og andre er fostret frem av ham. Pilavachi og Soul Survivor har fokus på å la Gudslivet bli synlig og tilgjengelig gjennom godhetsinitiativ for alle både i nærmiljøet og ut i den store verden gjennom SlumSurvivor.

Det er ikke første gang er i Pilavachi i Bergen. Han har talt på møte i Loddefjord menighet og på fellesmøter ulike steder i byen.

Åpent for alle
Torsdag og fredag vil det være kveldsmøter som er åpne for alle, både for de som er med i en menighet og for de som er mer på utsiden av kristne sammenhenger. I tillegg til selve konferansen blir det også lederseminar på formiddagen fredag 13. februar. Fredag ettermiddag vil Pilavachi snakke på en konfirmantsamling.

− Jeg er spent. Jeg har ikke hørt ham live. Men jeg har snakket med andre som er med i Bergens Indremisjon som har hørt ham, som er veldig positive, sier Nord-Varhaug.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.