Vil utruste og inspirere

ImF-Ung inviterer barne- og ungdomsledere til lederkonferanse på Bildøy i midten av mars.

Barne- og familieleder Bjarte Vesetvik i ImF-Ung håper det blir fullt på barne- og ungdomslederkonferansen 13.-15. mars. Programmet består av bibeltimer og seminarer. Jarle Waldemar, Sven Weum, Bjørn Hinderaker og Gunnar Ferstad er innledere.

− Barne- og ungdomsledere har forskjellige utfordringer, derfor vil noen av seminarene være delte, mens andre er felles, sier Vesetvik.

Rullerende konferanser
− ImF-Ung har arrangert slike konferanser tidligere. Hva er det nye med denne konferansen?

− Tidligere hadde vi enkeltstående lederkonferanser bare på Bildøy. Det viste seg at de som bor langt unna, kom ikke til Bildøy. Det nye er at vi nå har rullerende lederkonferanser. Det vil være et halvt år mellom hver konferanse, forteller Vesetvik.

Foruten lederkonferanse på Bildøy blir det også lederkonferanse i oktober på Ognatun i Rogaland og våren 2016 på Sunnmøre et sted. Ifølge Vesetvik blir konferansene for kretsene som ligger i nærheten.

− Så er det også nytt at vi samler barne- og ungdomsledere til en felles konferanse. Tidligere har barneledere og ungdomsleder hatt hver sine konferanser.

Utruste og inspirere
− Hvorfor arrangerer dere lederkonferanse?

−Vi ønsker å utruste og inspirere barne- og ungdomslederne og være et treffpunkt hvor man kan møte andre som jobber med det samme. Så trenger vi å rekruttere nye barne- og ungdomsledere skal vi nå målet til ImF-Ung om at vi innen 2020 skal ha 450 lag.

Påmeldingsfristen er 23. februar, altså på mandag. Vesetvik påpeker at konferansen ikke bare er for dem som er med i ImF, men er åpen for alle som jobber med barn og unge.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.