Fra taxi til misjon

Indremisjonsforbundet har ansatt ny regnskapsmedarbeider. Marit Dåvøy Natås skal vikariere for Anne Karine Lauvrak.

− Så langt synes jeg det er veldig kjekt. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, sier Marit Dåvøy Natås (29) om jobben som regnskapsmedarbeider i ImF.

Hun har jobbet i noen uker allerede som vikar for Anne Karine Lauvrak som skal ut i svangerskapspermisjon. Vikariatet varer til mars neste år, men det er mulighet for forlengelse.

Den nye regnskapsmedarbeideren bor på Litle Sangolt i Sund kommune, er gift og har to barn. Av utdannelse er hun administrasjonssekretær med regnskap. Hun kommer fra en jobb på økonomiavdelingen på Norges Taxi. Før det jobbet hun på biblioteket i Øygarden. Ellers liker hun å bake.

− Hvorfor vikariat som regnskapsmedarbeider i ImF?

− Engasjementet i Norges Taxi gikk ut. Det er interessant med regnskap. Som regnskapsmedarbeider må du ha orden i systemet, og du må jobbe systematisk. Det er veldig rutinearbeid. Det liker jeg. Og så var det på Sotra.

Natås er vokst opp i en kristen familie og kjenner godt til ImF.

− Jeg har fått med meg kristne verdier fra barndommen. Foreldrene mine går i Inri-fellesskapet i Øygarden. Jeg er med der når jeg er på besøk, forteller Natås.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.