Rygg ny leder av Skaperkraft

Filip Rygg blir ny daglig leder av Tankesmien Skaperkraft i Norge.  Han overtar etter Hermund Haaland.

Rygg (31) ble kommunikasjonssjef i den kristne tankesmien høsten 2014, og overtar nå det nasjonale lederansvaret. Han vil særlig arbeide med å øke tankesmiens synlighet, skriver Korsets Seier.

– En ære
– Vi er ikke og tar ikke mål av oss å være størst, men vi mener definitivt at en tankesmie som løfter det kristne verdigrunnlaget har det viktigste samfunnsoppdraget. Derfor vil vi frimodig satse videre og gleder oss stort over at vi nå styrker laget med flere viktige ressurser, sier Rygg.

– Jeg har fulgt reisen til Skaperkraft siden 2011 og det har skjedd utrolig mye på disse få årene. Det er en ære å få følge i fotsporene til Hermund Haaland, legger han til.

Retter seg mot Europa
Hermund Haaland skal framover konsentrere seg om satsningen mot Europa. En stabil økonomisk situasjon gir rom for utvidelser.

– Det har vært en fantastisk reise å få lede oppstarten av tankesmien. Takket være nærmere 800 månedlige støttepartnere har vi nå fått en stabil økonomi og vi ser derfor muligheter til å satse videre, sier Haaland.

Utvider staben
Rådgiver Håkon Pettersen, blir nestleder i tankesmien. Helene Fagervik går inn i en 20 prosent stilling som prosjektleder.

For å styrke tankesmiens europeiske satsning, tilsettes Catharina Drejer fra Nederland som trainee i halv stilling.

Også på styrenivå blir det endringer. Robert Erlandsen overtar som styreleder etter Espen Ottosen, som blir leder for et nyopprettet fagråd. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.