FOR FÅ: Kenneth Foss synes det er kjedelig å avlyse bibelkurset på Bildøy Bibelskole, men vil prøve igjen neste år. Bildet er fra Straume Forum. Foto: ImF Media arkiv

Bibelkurs avlyst

Det manglet seks påmeldte på at det planlagte bibelkurset på Bildøy Bibelskole hadde blitt arrangert.

Påmeldingsfristen for bibelkurset som var planlagt til 19.– 22. februar, gikk ut 11. februar. Ni personer hadde da meldt seg på. Det betyr at det ikke blir noe bibelkurs.

3. februar sa arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i Indremisjonsforbundet til sambåndet.no at de måtte ha minst 15 deltakere for å gjennomføre arrangementet.

Prøver igjen
‒ Det er ikke kjekt å måtte avlyse. Vi hadde tro på konseptet og fikk gode tilbakemeldinger fra folk om at de syntes dette var bra, sier Foss.

‒ Hva skjer videre?

‒ Mitt mål er at vi prøver igjen. Det blir til våren neste år en gang. Vi vil evaluere og se om det var tidspunktet som var feil, og om det heller burde vært lagt til en helg enn hverdag. Det må passe for Bildøy Bibelskole, og vi er avhengig av å ha det på et tidspunkt da studentene er bortreist

Forundret
Aslak Lauvrak er en av de som har meldt seg på bibelkurset. Han hadde tenkt seg på kurset sammen med kona.

‒ Vi meldte oss på fordi vi ville høre på talerne, og vi syntes temaene var interessante, sier Lauvrak.

‒ Hva tenker du om at bibelkurset er blitt avlyst?

‒ Jeg var forundret over at det var så få som har meldt seg på. De går ut med et bra kurs, og der er mange pensjonister som er ledig på dagtid, svarer Lauvrak.

Bibelkurset var blant annet ment som er erstatter for Bibel og fellesskap 55 pluss, som ble avlyst i 2018 – også det på grunn av for få påmeldte.

Les også: De eldre i dag.

Avtale
Foss har et forslag til hvordan det kan bli flere deltagere neste gang de forsøker å arrangere bibelkurs.

‒ Vi tenker på å avtale med en del forsamlinger at de oppfordrer en gruppe til å reise, slik at vi kan ha en base å gå ut fra. Det kan være kjekkere å reise flere sammen fra samme forsamling, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.