BIBELCAMP: Forrige uke sendte P7 og pTro bibeltimer og kveldsmøter fra Lyngdal Bibelcamp. FOTO: Brit Rønningen

Bibelcamp på radio

For første gang samarbeider P7 og pTro om å sende bibeltimer og kveldsmøter fra Lyngdal Bibelcamp og Camp Kvitsund i Telemark.

‒ Det begynte med at vi i pTro i forbindelse med at kristne stevner er stengt på grunn av koronarestriksjoner, ville bruke det til noe positivt. Vi ville prøve å få sendt noe fra bibelcamper og tok kontakt med P7. De var positive og ga respons med en gang, sier journalist og programleder i Bjørn Inge Sagstad i pTro til sambåndet.no.

Arbeidsdeling
De to radiokanalene ble enige om å sende fra Lyngdal Bibelcamp og Camp Kvitsund 6.-19. juli. Arbeidet har de fordelt slik at det ble sendt fra bibeltimer og kveldsmøter på Lyngdal Bibelcamp i forrige uke som P7 hadde ansvar for, og denne uka er det sendinger fra møtene på Camp Kvitsund som pTro har ansvar for. Samarbeidet har ført til at totalt 10 bibeltimer og

14 kveldsmøter kan høres på radio. På P7 Kristen Riksradio er sendetider kl. 14 og 19 hver ukedag, mens pTro sender programmene kl. 10 og 18.

Kjekt
 ‒ Det har vært kjekt å samarbeide med pTro, rent teknisk har det fungert godt og vi har fått gode tilbakemeldinger. Det har vært godt å kunne sende fra bibelcampene når vi har hatt våre tekniske utfordringer, sier daglig leder Kenneth Hjortland.

Tirsdag 14. juli meldte sambåndet.no at P7 måtte stanse sendingene på grunn av virusangrep på kanalens maskiner. Problemet er ennå ikke ordnet når sambåndet.no ringer igjen 15. juli.

‒ Samarbeidet med P7 fungerer veldig godt. Vi har samme oppdragsgiver og mål, å nå ut med evangeliet. Selv om vi er to ulike radiokanaler, er vi ikke konkurrenter. Vi jobber for det samme, sier Sagstad.

Tilbakemeldinger
Han har også fått positive tilbakemeldinger på sendingene fra Lyngdal Bibelcamp og Camp Kvitsund.

‒ En kar ringte og var så begeistret. Han ville bare ringe for å si takk. I dag fikk vi tekniske problemer, og da ringte noen med en gang og lurte på hvorfor de ikke kunne høre noe fra Camp Kvitsund, forteller Sagstad.

‒ Dette er et prosjekt som vi håper å få til også neste år, sier Kenneth Hjortland.

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.