Lederkonferansens nettside åpnet

Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF er spent på hvordan korona vil påvirke årets Lederkonferanse.

Onsdag ble nettsiden for ImFs Lederkonferanse for 2020 lansert etter å ha vært forsinket i flere uker på grunn av tekniske problemer hos en leverandør. Det er nå mulig å melde seg på konferansen som går av stabelen 6.-8. november.

‒ Det er ekstra spenning i år med tanke på korona og smitteverntiltak og hvordan det vil påvirke planleggingen av Lederkonferansen. Vi får se hvordan situasjonen er når det nærmer seg, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF til sambåndet.no.

En utfordring som han ser, er hvis man fortsatt må forholde seg til en-meter-regelen.

‒ Da får vi ikke plass til alle på bibeltimene og kveldsmøtene i Straume Forum. Vi må eventuelt ha overføring som blir vist på Bildøy Bibelskole.

Nettverk
I år vil det være 11 nettverk på Lederkonferansen, noen nye og noen som har vært på tidligere lederkonferanser. Nye nettverk er et bønnenettverk hvor det blir undervisning om bønn og et nettverk for flerkulturelt arbeid som handler om kristent arbeid blant innvandrere. På Lederkonferansen for to år siden var det et lovsangnettverk, og det kommer inn igjen i år.

‒ I forbindelse med fjorårets Lederkonferanse og GF var det en satsing på å få unge til å komme. Vil det bli en slik satsing i år?

‒ Ikke noe mer enn at vi også i år et ungdomsledernettverk som retter seg mot ungdomsledere.

Seminarer
Når det gjelder seminarer, blir det 12 seminarer på fredag og 12 seminarer på fredag. Foss trekker frem to av seminarene. Det første er et Åpne Dører-seminar som handler om forfulgte kristne og som vil gå både fredag og lørdag. Det andre er et seminar om å lede i krise av rektor Gunnar Ferstad ved Bildøy Bibelskole som vil være basert på hans erfaringer med drukningsulykken på fjorårets studietur i Israel.

Bibeltimeholdere blir generalsekretær Karl Johan Kjøde i Laget, Gunnar Ferstad, pastor Thomas Rake i Bedehuskirken og forsamlingsarbeider Aud Karin Ringvoll i Flekkerøy Bedehusforsamling.

Tema
Tema for Lederkonferansen er Videre.

‒ Vi ønsker at Lederkonferansen skal være en konferanse for lokale ledere, og at konferansen kan være en hjelp til å komme videre i det lokale arbeidet slik at man lokalt kan nå ut til nye mennesker og få et sterkere fellesskap, forklarer Foss.

Siste påmeldingsfrist til konferansen er 24. oktober. Hvis man melder seg på innen 24. september, er prisen 990 kr. Etter det øker prisen til 1390 kr.

‒ Vi anbefaler at folk reiser sammen flere fra samme sted, for å få mer utbytte av konferansen, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.