UNG-LEDER: - Jeg håper å vokse sammen med Gud og den gjengen jeg skal jobbe sammen med, sier Silje Kausland. FOTO: PRIVAT

Ung-leder endelig på plass i ImF-Ung Midthordland

Silje Kausland er ansatt som Ung-leder i ImF-Ung Midthordland, og dermed kan kretsleder Ole Andreas Wastvedt konsentrere seg helt om kretslederoppgavene.

‒ Endelig har vi fått på plass en person i Ung-lederstillingen. Nå ser jeg frem til å gi fra meg oppgavene som ligger til den stillingen, lyder kommentaren fra kretsleder Ole Andreas Wastvedts i ImF Midthordland.

I 1,5 år har kretslederen også fungert som Ung-leder. Men den 1. november 2020 begynner Silje Kausland i stillingen.

Kall
‒ Jeg hadde ikke lyst til å studere videre og lette etter jobber. Da jeg så denne jobben, kjente jeg det som et kall. Jeg fikk en veldig ro for det, sier Kausland til sambåndet.no.

Hun er 24 år, vokst opp på Nese på Sotra, utdannet frisør og har i tillegg videregående utdanning som helsefagarbeider. Det siste året har hun studert pedagogikk ved NLA Høgskolen i Sandviken. For tiden er hun deltidsansatt hos Kiwi Møvik, og hun bor i Betania studentfellesskap på Laksevåg. Kausland kjenner godt til Fjell-ly leirsted og har vært en del på leir der i sin oppvekst.

‒ Jeg gleder meg og ser frem til å begynne og håper å vokse sammen med Gud og den gjengen jeg skal jobbe sammen med.

– To grunner
Wastvedt nevner to grunner til at kretsen har ansatt Silje Kausland.

‒ For det første er hun vokst opp i kretsen og kjenner Fjell-ly godt. For det andre er hun kvalifisert og villig til å gå inn i stillingen, og hun kjente på at hun har et kall, og hun har nådegave til å forkynne.

Miljø
På spørsmål om hva som vil være viktig for henne som Ung-leder, svarer Kausland:

‒ Det er å fremme Guds rike og bygge videre på det arbeidet som allerede foregår.

Hva ser du som mulighetene og utfordringene i barne- og ungdomsarbeidet?

‒ Jeg vet ikke hva jeg skal si siden jeg ikke har begynt arbeidet, men jeg tror det er veldig viktig at barn og unge har mulighet i en lokal forsamling til å kunne ha et godt og stabilt miljø hvor de kan få høre om Jesus.

Ole Andreas Wastvedt vil ikke trekke seg helt ut av ungdomsarbeidet.

‒ I en periode vil jeg overlappe med Silje når det gjelder Ung-oppgavene, og jeg vil også fortsatt være med i leirarbeidet, sier kretslederen i ImF Midthordland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.