Fra boklotteri til adventskalender

Kretsleder Ole Andreas Wastvedt i ImF Midthordland hadde håpet at salget av ImF-Ung Midthordlands nye adventskalender ville gått bedre.

‒ Adventskalenderen er en erstatning for boklotteriet vi har til ImF-Ung Midthordlands basar i januar, forteller kretsleder Ole Andreas Wastvedt til sambåndet.no.

ImF Midthordland har også boklotteri i forbindelse med Høstmessen, og Fjell-ly foreningen har boklotteri før 1. mai-basaren. I tillegg har Sotra Indremisjon et boklotteri i tilknytning til radiobasaren som arrangeres på Fjell-ly hvert år.

‒ Hvordan har salget gått?

‒ Salget har vært litt labert. Det er ikke noe som har gått i pluss for oss, innrømmer Wastvedt.

I skrivende stund har de solgt litt over 50 adventskalendere, men Wastvedt hadde på forhånd håpet å klare å selge 200 kalendere.

Kalenderen kan kjøpes på ImF-Ung Midthordlands hjemmeside, https://mi-imf.no/adventskalender-2019/. Når man kjøper kalenderen, får man en blankett med kalendernummer som er ens trekningsnummer.

Lukene vil bli åpnet i Facebook, men alle som vinner, vil bli kontakt, så man trenger ikke å ha Facebook-profil for å kjøpe en kalender. En kalender koster 250 kr.

‒ Hva kan man vinne?
‒ Dette er en adventskalender, så hva som befinner seg bak lukene, er en overraskelse. Men de er barnevennlige, sier Ole Andreas Wastvedt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.