Kamilla Furnes Hauge til ImF og Awana

I august begynner Kamilla Furnes Hauge i full stilling i ImF. Halvparten av stillingen er som administrasjonsleder i Awana Norge.

Kamilla Furnes Hauge er godt kjent med både ImF og Awana. Hun er datter av ImFs tidligere generalsekretær, Erik Furnes. I en periode var hun formann i styret i ImF Straume, og hun er Awana-leder i forsamlingen.

Av utdanning er hun spesialpedagog, har master i pedagogisk ledelse, og hun har vært høyskolelektor ved NLA Høyskolen. Ellers er hun gift og har tre barn. Det siste året har hun vært hjemme.

– Hvorfor vil du jobbe i ImF og Awana?

– Jeg er vokst opp i ImF, og jeg synes det Awana driver med, er viktig, sier Furnes Hauge.

Kompetent
– Hun er en meget kompetent person som fyller veldig godt de ønskene til kvalifikasjoner som vi så etter i forbindelse med stillingen som administrasjonsleder i Awana Norge. Så har hun aktivt drevet med Awana selv, og det er et stort pluss, sier daglig leder Lars Dale i Awana Norge.

Han understreker at de ikke har valgt Furnes Haugen ut fra organisasjonstilhørighet.

– Men vi syntes det var veldig hyggelig at hun, den beste søkeren, var fra ImF, sier Dale.

Bakgrunnen for ansettelsen i Awana Norge er en omorganisering etter at to personer sluttet i sine stillinger.

Oppgaver
Tittelen på den delen av stillingen som er plassert i ImF-administrasjonen, er ikke avklart, men Furnes Hauge skal ha en del administrative oppgaver og personaloppgaver.

Som kjent har Helge Kleven sagt opp stillingen sin som administrasjonsleder i ImF for å gå tilbake til barnevernstjenesten i Bergen kommune. Personalleder Camilla Kårbø er i morspermisjon.

Som administrasjonsleder i Awana skal Furnes Hauge jobbe mot arbeidet som drives i Norge og ha kontakt med og følge opp medlemmer.

– Det er fint å kunne bruke mine gaver og egenskaper til å jobbe i ImF og Awana og være med på å drive arbeidet videre, fortsetter Furnes Hauge.

Prosesser
Hva ønsker du å bidra med i den delte stillingen?

– Jeg ønsker å være med på å realisere visjonene til både ImF og Awana, og jeg ser frem til å bidra inn i gode prosesser og administrativt arbeid.

– Hva vil være viktig for deg som ansatt?

– Når det gjelder stillingen i ImF-administrasjonen, vil jeg først bruke tid på å bli godt kjent med organisasjonen og prosessene, både sentralt og lokalt. Som administrasjonsleder i Awana vil det være viktig å bygge gode relasjoner til både stab og medlemmer, og jeg ser frem til å være med på å drive det viktige arbeidet videre, sier Kamilla Furnes Hauge.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.