Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Ny prosjektstilling i ImF-Ung

 NY PROSJEKTSTILLING: Kjersti Hauge Foss skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp. FOTO:KJELL HAUAN Hun skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, og vil samarbeide nært med barne- og familiekonsulenten og en egen prosjektkomité. – Vi er glade for at vi nå kan fokusere ekstra på barnearbeidet på bibelcampen. […]

Av admin. Publisert 29. november 2006.
Kjersti Hauge Foss... 
NY PROSJEKTSTILLING: Kjersti Hauge Foss skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp. FOTO:KJELL HAUAN

Hun skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, og vil samarbeide nært med barne- og familiekonsulenten og en egen prosjektkomité.

– Vi er glade for at vi nå kan fokusere ekstra på barnearbeidet på bibelcampen. Kjersti har god faglig kompetanse og erfaring fra kristent barnearbeid. I tillegg kjenner hun bibelcampen godt, sier misjonssekretær i ImF, Aud Karin Kjølvik. Hun tror det er potensiale til videreutvikling av tilbudet til de minste campinggjestene.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene og har masse ideer. Alt vil nok ikke bli snudd på hodet, for det har vært et bra tilbud også tidligere sesonger. Men det er viktig å satse når det gjelder tilbudet til barna på bibelcampen, sier Kjersti Hauge Foss til Sambåndet.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017