Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Bibelskolen blir igjen sommerhotell

 SOMMERHOTELL: Bibelskolen Bildøy Bergen.(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)   Av Ingjerd Våge – Bibelskolen har drevet sommervirksomhet kontinuerlig i flere år, men siden 2002 har det kun vært bestilling på arrangement. Vi åpner nå for vanlige feriegjester, sier rektor Arnfinn Norheim. – Hva er årsaken til at dere nå ønsker å starte opp igjen? – Vi vil utnytte bedre […]

Av admin. Publisert 25. mai 2007.
  
SOMMERHOTELL: Bibelskolen Bildøy Bergen.
(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

 

Av Ingjerd Våge

– Bibelskolen har drevet sommervirksomhet kontinuerlig i flere år, men siden 2002 har det kun vært bestilling på arrangement. Vi åpner nå for vanlige feriegjester, sier rektor Arnfinn Norheim.

– Hva er årsaken til at dere nå ønsker å starte opp igjen?

– Vi vil utnytte bedre den kapasiteten vi har. Ofte har vi hatt god bestilling i helgene, men lite i ukedagene. Stevnemarkedet kan variere fra år til år, og er veldig usikkert. Store stevner legges ofte til sentrale byer og haller. I tillegg vet vi kapasiteten til tider kan være sprengt på hotellene i Bergen, sier Norheim.

Skolen har i flere år slitt med stram økonomi, og Norheim bekrefter at det også er et økonomisk aspekt ved å gjenoppta driften.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017