Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Bibelskolen blir igjen sommerhotell

 SOMMERHOTELL: Bibelskolen Bildøy Bergen.(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)   Av Ingjerd Våge – Bibelskolen har drevet sommervirksomhet kontinuerlig i flere år, men siden 2002 har det kun vært bestilling på arrangement. Vi åpner nå for vanlige feriegjester, sier rektor Arnfinn Norheim. – Hva er årsaken til at dere nå ønsker å starte opp igjen? – Vi vil utnytte bedre […]

Av admin. Publisert 25. mai 2007.
  
SOMMERHOTELL: Bibelskolen Bildøy Bergen.
(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

 

Av Ingjerd Våge

– Bibelskolen har drevet sommervirksomhet kontinuerlig i flere år, men siden 2002 har det kun vært bestilling på arrangement. Vi åpner nå for vanlige feriegjester, sier rektor Arnfinn Norheim.

– Hva er årsaken til at dere nå ønsker å starte opp igjen?

– Vi vil utnytte bedre den kapasiteten vi har. Ofte har vi hatt god bestilling i helgene, men lite i ukedagene. Stevnemarkedet kan variere fra år til år, og er veldig usikkert. Store stevner legges ofte til sentrale byer og haller. I tillegg vet vi kapasiteten til tider kan være sprengt på hotellene i Bergen, sier Norheim.

Skolen har i flere år slitt med stram økonomi, og Norheim bekrefter at det også er et økonomisk aspekt ved å gjenoppta driften.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018