Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Kristne filmanmeldelser i USA

Av KPK. Publisert 1. desember 2011.

De neste sju ukene vil den amerikanske TV-kanalen FOX News servere seerne kristne filmanmeldelser. Det er den kristne organisasjonen Movieguide som skal hjelpe familier til å gjøre gode valg av filmer i filmjungelen. Det melder Familie og Medier. – Vi vil gjøre livet lettere for familien ved å hjelpe de med å gjøre gode valg. Vi vil ikke at de skal måtte betale en haug med penger for å ta med seg familien på kino for så å oppdage: «Ooops, hva har jeg gjort?», sier redaktør Ted Baehr på Movieguides hjemmeside.

Eivind Algrøy i Damaris Norge synes det er gledelig at Fox News vil vurdere filmer basert på mer enn ren underholdningsverdi. Han viser til begrepet om dobbel lytting, altså å lytte først til Guds ord, men også til kulturen, som en god rettesnor. KPK

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017