Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Kristne filmanmeldelser i USA

Av KPK. Publisert 1. desember 2011.

De neste sju ukene vil den amerikanske TV-kanalen FOX News servere seerne kristne filmanmeldelser. Det er den kristne organisasjonen Movieguide som skal hjelpe familier til å gjøre gode valg av filmer i filmjungelen. Det melder Familie og Medier. – Vi vil gjøre livet lettere for familien ved å hjelpe de med å gjøre gode valg. Vi vil ikke at de skal måtte betale en haug med penger for å ta med seg familien på kino for så å oppdage: «Ooops, hva har jeg gjort?», sier redaktør Ted Baehr på Movieguides hjemmeside.

Eivind Algrøy i Damaris Norge synes det er gledelig at Fox News vil vurdere filmer basert på mer enn ren underholdningsverdi. Han viser til begrepet om dobbel lytting, altså å lytte først til Guds ord, men også til kulturen, som en god rettesnor. KPK

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017