Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Kristne filmanmeldelser i USA

Av KPK. Publisert 1. desember 2011.

De neste sju ukene vil den amerikanske TV-kanalen FOX News servere seerne kristne filmanmeldelser. Det er den kristne organisasjonen Movieguide som skal hjelpe familier til å gjøre gode valg av filmer i filmjungelen. Det melder Familie og Medier. – Vi vil gjøre livet lettere for familien ved å hjelpe de med å gjøre gode valg. Vi vil ikke at de skal måtte betale en haug med penger for å ta med seg familien på kino for så å oppdage: «Ooops, hva har jeg gjort?», sier redaktør Ted Baehr på Movieguides hjemmeside.

Eivind Algrøy i Damaris Norge synes det er gledelig at Fox News vil vurdere filmer basert på mer enn ren underholdningsverdi. Han viser til begrepet om dobbel lytting, altså å lytte først til Guds ord, men også til kulturen, som en god rettesnor. KPK

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018