Sambåndet

Lørdag 16. februar 2019
RSS
FLERE FORMATER: Videoserien og nettkurset "Velkommen hjem" med Egil Svartdahl er nå tilgjengelig på DVD. Foto: Kjetil Fyllingen

«Velkommen hjem» på DVD

Nettkurs med Egil Svartdahl kan nå bestilles gratis på DVD. Leder for omGud.net, Kjetil Fyllingen oppfordrer bedehus og menigheter til å ta DVD-en i bruk.

Av Brit Rønningen. Publisert 8. februar 2019.

I fjor høst lanserte Tro & Medier videoserien «Velkommen hjem» med Egil Svartdahl og som er tilgjengelig som nettkurs. Nå er videoserien og nettkurset tilgjengelig på DVD. Det er Tro & Medier som stor bak DVD-en, og den er gratis.

Kristne som har lyst til å gi den til naboen, kan bestille den gratis hos Tro & Medier, forteller Ketil Fyllingen til sambåndet.no. Lederen for omgud.net nevner at noen har sendt e-post og bestilt 3-4 DVD-er.

Lettere
De har fått dialog med naboen og ønsker å gi ham en DVD. For noen kan det være lettere å sette på en DVD de har fått, enn å lete opp det samme på nettet, fortsetter Fyllingen.

Ifølge ham har flere menigheter begynt å bruke DVD-en. Innen Indremisjonsforbundet vet han at Molde Indremisjon har bestilt 30 eksemplarer.

− Hvis du mangler en taler en dag, kan du sette på «Velkommen hjem». Folk kan også bruke den i husgrupper og bibelgrupper. Eller man kan bruke den som et slags Alphakurs eller arrangere «Velkommen hjem»-kvelder der man inviterer folk på kveldsmat og setter på DVD-en og samtale etterpå.

Kommunikator
− Hva er det som gjøre «Velkommen hjem» så bra at dere ønsker at det skal bli brukt på denne måten?

Egil Svartdahl er en av Norges beste kommunikatorer. Han formidler et veldig klart og tydelig budskap og kommer med en viktig invitasjon til å komme hjem. Det er forståelig og godt kommunisert. De fleste godt voksne kjenner nok Svartdahl fra TV. Han når inn til mange. Jeg tror de fleste synes han er en OK fyr, sier Fyllingen.

Samtidig som han promoterer «Velkommen hjem», jobber han sammen med P7 med en ny videoproduksjon med radio- og TV-pastor i P7, Johnn Hardang, som skal publiseres på DVD og nett. Den skal etter planen lanseres til påske.

1 kommentar »

 • 1

  Kjetil

  8. februar, 2019, kl. 14:01

  Bestill et lass med DVD-er!

  Bare å sende en e-post til meg på kjetil@troogmedier.no 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Formannskapet på Voss sa ja like før jul. Torsdag denne veka gjorde kommunestyret det same. 25 kjøparar har allereie meldt si interesse. Helgatunlia tek form.

Det manglet seks påmeldte på at det planlagte bibelkurset på Bildøy Bibelskole hadde blitt arrangert.

I Bruktbutikken i Straume Forum kan man få kjøpt et teppe med en spennende historie.

Awanas tredje DNA-konferansen hadde hele 359 deltakere, og det betyr at det blir flere konferanser.

I det siste har det gått mye i lesing i 4. klasse på Danielsen Sotra, så mye at de er øverst på topplisten over antall sider lest pr elev.

Copyright © Sambåndet 2019