UL2010

Ønsker mer samarbeid med ImF

– Det hadde vært bra med et tettere og større samarbeid mellom NLM og ImF Ung på UL, og vi håper også at flere deltakere med ImF-bakgrunn kommer neste år, sier stevneleder Leif Thorsen.

Over tre tusen ungdommer var samlet til Ung Landsmøte (UL) i Kongeparken første uken i August. UL er en festival som arrangeres årlig, og Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) og ImF -UNG samarbeider om arrangementet. Temaet i år var Nåde, og årets stevneleder Leif Thorsen er godt fornøyd med oppmøtet på Ung Landsmøte i Kongeparken.
– Vi solgte til sammen 1700 ukespass, og i tillegg omtrent 700 dagspass daglig. På lørdag passerte vi 3000 mennesker i amfiet.

Samarbeid
Det kan være flere grunner til økningen i deltakertallet, mener stevnelederen.
– En av grunnene kan være at samarbeidet med Indremisjonsforbundet blir bedre og større. En annen grunn er at vi er stedfaste, og at ting begynner å gå seg til rent praktisk. Også tror jeg at ImF lokalt begynner å oppdage UL, og gjør seg nytte av det i sitt arbeid, forteller Thorsen.

– Vi merker også at det i år kommer flere deltakere som er ukjente med våre sammenhenger fra tidligere, da kanskje spesielt lokale ungdommer.
– Det er fantastisk å se at UL samler deltakere som er fokusert på innholdet, det er bibeltimer, møter og seminarer som trekker folk, forteller stevnelederen.
– Det er fantastisk å se resultat av forkynnelsen på UL, veldig mange kommer til forbønn og samtale, og flere tok i mot Jesus, sier han.

Mer ImF
– Vi ønsker at ImF er enda mer delaktige neste år særlig på leder og funksjonærsiden. Det hadde vært bra med et tettere og større samarbeid, og vi håper også at flere deltakere med ImF-bakgrunn kommer neste år, avslutter stevneleder Leif Thorsen.
Tema for UL neste år er Sannhet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.