Relanserer Superblink

«Nye Superblink» får 40 000 i julegave av ImF-Ung.

– Vi er kjempeglad for julegaven, sier Torunn Haraldsen, redaktør for Superblink.

GODT SAMARBEID

Superblink er en populær medieklubb med mellom 3000 og 3500 medlemmer. Medieklubben gir ut ni blader i året, i tillegg til tre CD-er og en nettside med mange spill, konkurranser og andre artige utfordringer for målgruppen, som er barn mellom 6 og 13 år. Nå skal nettsidene til Superblink pusses opp.

– Det ImF-Ung kommer med nå, er kjempebra, det kommer godt med i arbeidet med «Nye Superblink». Det bekrefter bare samarbeidet vårt ytterligere når de kan støtte oss på denne måten, sier Haraldsen.

Leder av ImF-Ung, Kenneth Foss, kan fortelle om et langt samarbeid med både NLM Ung og Superblink, og han mener det var på sin plass med en liten julegave.

– ImF-Ung er med som utgiver av Superblink, men har ikke noe økonomisk ansvar. Vi har hatt et godt år økonomisk og tenkte derfor at vi ville gi et bidrag til relanseringen av nettsidene, sier Foss til sambåndet.no.

Kenneth Foss kan fortelle at de allerede har flere samarbeidsavtaler; en med NLM Ung om UL, og en med moderorganisasjonen Indremisjonsforbundet. Nå ser han ikke bort fra en mer forpliktende avtale med Superblink i framtiden.

– Vi driver allerede i dag PR for Superblink på leirene våre, mot at vi får være med i redaksjonsrådet, og vi stiller med ressurser til arbeidet deres, sier Foss.

Superblink drives av NLM Ung og Norea mediemisjon.

SMARTTELEFONER OG NETTBRETT

Torunn Haraldsen forteller at «Nye Superblink» skal ha mer vekt på trosopplæring, og de har åpnet sidene mer, med smakebiter for ikke-medlemmer.

– Det er svært viktig å ha en bra nettside. Ungdommen er vant med gode tekniske løsninger fra andre nettsider, derfor må vi forbedre oss. Det blir mer satsing på blant annet film. Vi legger også opp til en løsning for smarttelefoner og nettbrett. Vi vil ha flere spill, spørsmål og svar og konkurranser, sier Haraldsen, som gleder seg til de nye sidene kommer på plass, fra 3. mars 2014.

torunn haraldsen foto kjetil fyllingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torunn Haraldsen gleder seg til de nye nettsidene er på plass. FOTO: KJETIL FYLLINGEN, IMF-UNG.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.