Finnmarkskonsulent for ImF

Roald Evensen har i løpet av våren gått inn i oppgaver som Finnmarks-konsulent for Indremisjonsforbundet. Evensen har som forkynner i en årrekke hatt ulike verv innen ImF, men engasjementet for Finnmark har alltid vært sterkt. Evensen er bosatt på Askøy, utenfor Bergen, og vil pendle nordover ved behov. Han innehar også administrative og organisatoriske oppgaver, […]

Roald Evensen har i løpet av våren gått inn i oppgaver som Finnmarks-konsulent for Indremisjonsforbundet. Evensen har som forkynner i en årrekke hatt ulike verv innen ImF, men engasjementet for Finnmark har alltid vært sterkt.

Evensen er bosatt på Askøy, utenfor Bergen, og vil pendle nordover ved behov. Han innehar også administrative og organisatoriske oppgaver, som vil bli utført delvis hjemme i Bergen.