Påskeåpent hos Linkus

Superblinkland blir gratis for absolutt alle i påska.

Vanligvis må du være medlem i Superblink for å få tilgang til alle funksjonene på nettstedet Superblinkland. Fra fredag 30. mars til mandag 9. april blir det derimot åpent for også de som ikke er medlemmer.

– Da er det fritt fram for alle sammen, forteller Brit Kari Urdal. Hun er en av redaktørene bak
Superblink og håper at påskeåpne nettsider kan skape positive ringvirkninger.

– Vi tror at når folk ser hva det er, skaper det interesse. Men vi tenker også at påska er ei veldig viktig høytid der det ikke blir gjort så mye i forhold til barna.

Påskepakke
Urdal mener at sammenlignet med jula, så forsvinner påska litt i Kvikk Lunsj og solfaktor.

– Så i år har vi blant annet gitt ut en påske-cd og prøver å nå bredt ut med det viktige budskapet om påska. Der er Superblinkland en del av den pakken.

Målet til Superblink-gjengen er å bruke både cd, blad og nettsider til å rette fokus mot påskebudskapet.
– Vi prøver å bruke det interaktivt, slik at det blir tre produkt som henger sammen.

Medieklubb
Superblink, som er en medieklubb for barn mellom 5 og 13 år, ble lansert i 2006. Alle som var abonnenter på barnebladet Blink ble automatisk overført til klubben. For øyeblikket er det rundt 3.500 medlemmer.

– Hvis det hadde vært bare et blad, hadde det vært abonnenter. Vi kaller det medlemmer, siden det er en klubb, forklarer redaktør Urdal.

Trygg tumleplass
Det er mye gratis på superblink.no også, men vanligvis må du være medlem for å komme inn i selve «Superblink-verdenen», spille spill og prate med andre medlemmer. På en vanlig hverdag er godt over 300 brukere innom sidene – som skal være en sikker tumleplass for barna.

– Det er helt trygt for linker til noen annen plass. Superblinkland er en veldig grei plass å bli introdusert til internettverdenen, beroliger Brit Kari Urdal.

– Det er det som er vårt store varemerke; dette er trygt! Og så kan du treffe Jesus der. Også på datamaskinen kan du bli kjent med Han. Hovedgreia vår er å peke på Jesus for stadig flere generasjoner.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.