Pit Stop Sunnmøre 2010

300+ på Pit-Stop Sunnmøre

Bibelundervisning, gode møter og spennende seminarer ventet sunnmøringene i helgens Pit-Stop-arrangement.

Helgen 19.-21. oktober ble det arrangert et nytt Pit-Stop på Sunnmøre. Blindheim bedehus tok imot rekordmange deltakere, og Eivind Landro, ungdomssekretær i Sunnmøre Indremisjon, kan rapportere om en strålende helg med god stemning. Programmet var nokså likt som i fjor, men i år var fokuset et annet.

– Mens fjorårets tema var Etterfølge, ga årets tema Elske grobunn for et mer basic fokus. Dette ble formidlet gjennom møter som omhandlet Guds kjærlighet til oss, disippelskap og det å elske hverandre.

Seminarer
Det var totalt tre seminarer under arrangementet. Eivind Landro trekker særlig frem besøket av Hans Petter Martinsen og hans seminar om sitt liv. H.P. Martinsen, som han kaller seg, levde en gang et liv som fryktet toppbokser og torpedo før han i 2001 fant Jesus og ble frelst.
Foruten H.P., bidro også Bjørn Inge Aurdal og Kristin Aamodt med hvert sitt seminar; henholdsvis Uncover (avsløre) og Kristen i 2012. Alle seminarene skal, ifølge Landro, ha fått stor oppslutning av tilhørere.

300+
– Gikk alt som forventet?
Ja, i stor grad. Det kom bra med folk, forteller han.
På fredag talte de rundt 250 personer på møtet, som gikk under navnet Jakten på kjærligheten, mens det deltok mer enn 300 lørdagskveld.

Hva er dere mest fornøyd med?
– At vi klarte å samle så mange folk på en så liten plass. Det er tross alt Sunnmøre – ikke verdens navle! Ellers er jeg bra fornøyd med seminaret og den totale pakken vi leverte. Innholdet passer både for dem som har holdt på en stund og for dem som er noe ferskere i tjenesten, forklarer han.

9.-10. november arrangeres det en ny helg med Pit-Stop. Da er plassen Nærbø og temaet Bibelen – aktuell i dag?


LES OGSÅ: Pit Stop sesongen i gang

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.