Pit Stop i gang

– Fokuset blir på hvordan vi kan leve som misjonærer i hverdagen slik at nye mennesker blir frelst og nye fellesskap dannet!

– Til helgen braker det løs med lovsang, inspirerende undervisning, praktiske seminarer og fellesskap! annonserer Bergens Indremisjon på sin hjemmeside. Årets første Pit-Stop starter opp i dag, fredag, kl. 19.30 i Betlehem, med ungdomsmøte og tale av ImF-forkynner Ruben Lie Monsen.

Temaet på ungdomsarrangementet er «Drøm større», og på lørdag går det slag i slag med undervisning og seminarer, samt ungdomsmøte på kvelden ledet av Kristian Landro.

Torstein Fosse, ungdomsleder i Betlehem, håper på å få like mange oppmøtte som i fjor. Da deltok 150-200 ungdommer på fredagskvelden, mens 250-300 hadde funnet veien til forsamlingen lørdagskveld – litt flere enn på formiddagens seminarer.

– Jeg har forventninger til Gud, om at Han skal møte oss med konkrete drømmer og kall for hva Han vil med livene våre. Og at det blir tatt sånn ned på jorden, slik at vi har noe konkret å gå med når helgen er over, sier han til sambåndet.no.

Arrangørene av helgens Pit-Stop er Bergens Indremisjon, ImF-UNG, Nordhordland IM og Midthordland IM. Alle møter og seminarer er åpne samlinger.

 

Program for helgens Pit Stop: 

her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.