Fra fire til én

Bjørnar Byberg er klar for teamarbeid – alene.

I april kunne ImF-UNG.no melde at det var fire gira bibelskolestudenter som gjorde seg klar på å bruke et år i team for å reise rundt i vårt langstrakte land for å forkynne og reklamere for Bildøy bibelskole. Teamet skulle etter planen gått på T2-linja og deltatt i undervisning når de ikke var ute på oppdrag, men etter en sommer med uforutsette hendelser måtte tre av dem trekke seg fra teamet og T2-linja.

– Jeg skal gjøre det beste ut av det, sier Byberg før han fortsetter:
– Det blir nok annerledes enn hva jeg hadde tenkt, men kanskje det blir til det bedre. Det er nok en plan med dette. Jeg gleder meg til å reise rundt og drive med forkynnelse og følge en forkynner på skoler og i kretser.

Skal vi tro daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss, så blir reiseruten mye den samme som ble lagt opp i vår, fordi teamet skulle jobbe sammen med en forkynner det første halvåret. På den måten vil få kretser eller skoler bli rammet av dette. Men det vil ikke bli det samme med bare én reisende.

– Dette er jo trist for oss i ImF-UNG. Reiseruten for høsten var laget. Teamet er viktig for Bildøy bibelskole og for ImF-UNG generelt. Denne gangen ble det ikke slik vi planla, sier Foss til imfung.no.

Den tidligere KRIK-studenten Bjørnar Byberg er fortsatt klar til dyst:

– Jeg er kjempeklar! Jeg har allerede besøkt én skole og har vært en del i miljøet. Dette gleder jeg meg til.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.