− Viktig med barne- og ungdomsarbeid

Ole Christian Martinsen (29) fra Bergen blir fra september den nye barne- og ungdomskonsulenten i Nordmøre og Romsdal Indremisjon.

I Nordmøre og Romsdal Indremisjon (NRI) er det endringer i personalet. Ole Christian Martinsen er et nytt ansikt i NRI. Han er ansatt som barne- og ungdomskonsulent i 80 % stilling og i en 20 % stilling i administrasjonen på kretskontoret og begynner i september. Martinsen er gift og har to barn og er snart ferdig med master i teologi fra NLA.

Viktig arbeid
− Det er viktig med barne- og ungdomsarbeid og med et godt tilbud til barn og unge. Så er det veldig kjekt og givende å jobbe med ungdommer. Vi har ansvar for og kall til å gi videre det vi har blitt gitt. Slik begrunner Martinsen sin motivasjon for å jobbe som barn- og ungdomskonsulent.

Han er ikke helt ukjent med Indremisjonsforbundet.

− Jeg har gått på YA i Betlehem og så har jeg gått på Bildøy Bibelskole, forteller Martinsen.

Variert stilling
I den nye stillingen vil han jobbe mest med ungdom.

− Det er en variert stilling. Jeg vil ha ansvar for leirer, møter i ungdomsrådet og andre ungdomsarrangementer, samarbeide med teamet fra Bildøy som skal jobbe her, ha kontakt med lokallag og oppfølging av dem og være kontaktperson mellom NRI-Ung og ImF-Ung. Hovedsakelig vil det gå på leirarbeid og lagsbesøk.

Å nå ungdom
I barne- og ungdomsarbeidet tror Martinsen at det må jobbes på flere plan.

− For å nå ungdom er kommunikasjon og språk viktig, for å gjøre budskapet interessant. Skolebesøk og leirene for barn og unge er en mulighet for å nå ut. Sosiale medier er også en viktig arena å bruke, for å få tak i ungdom.

− Hva vil du legge vekt på som barne- og ungdomskonsulent?

− Det er viktig å jobbe med rekruttering og gjøre NRI-Ung og leirene enda mer kjent og få med flere frivillige, svarer Martinsen.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.