Ny administrasjonsleder i Sunnmøre Indremisjon

Fra 1. januar 2016 blir Janne Støbakk ny administrasjonsleder i Sunnmøre Indremisjon.

– Jeg gleder meg til jobben, og jeg er takknemlig for tilliten styret har vist meg, er Støbakks kommentar til at hun etter nyttår blir Sunnmøre Indremisjons nye administrasjonsleder.

Janne Støbakk overtar dermed etter Harry Valderhaug, som ble valgt til ordfører i Giske kommune i høst.

Mer ansvar
Hun har jobbet i Sunnmøre Indremisjon siden 2002, først som praktikant, deretter som vikar. I dag jobber hun som kontorfullmektig i 80 % stilling. I den nye jobben blir det i 100 prosent. Tidligere har hun jobbet i bank og på kontor. Hun har utdanning innen regnskap og økonomi.

– Jeg er veldig glad i jobben min og Sunnmøre Indremisjon og det arbeidet som blir drevet. Nå blir det mer ansvar i forhold til det jeg har hatt før. Jeg blir med i styret og blir på den måten mer med i det som skjer, i tett samarbeid med kretsleder. Jeg satser på å gjøre en god jobb, fortsetter Støbakk.

Ikke lære- og hyrderolle
– Janne Støbakk er en person med full innsikt og kunnskap om Sunnmøre Indremisjon, forteller kretsleder Johan Halsne i en pressemelding. – Hun kommer til å ha de samme oppgavene som i dag, i tillegg til noen flere, legger han til.

– I Dagen i dag går Johannes Kleppa ut og tar til orde for at kvinner aller helst ikke bør ha vikaransvar for roller med lære- og hyrdeansvar. Kretslederne i ImF har en slik stilling med lære- og hyrdeansvar. Hva tenker du om at en kvinne som nestleder, vil vikariere for deg?

– Stillingen vil ikke ha noen lære- og hyrderolle. I tilfelle hun må vikariere for meg, har vi et hyrderåd. Det tar seg alltid av lære- og hyrdeansvaret, sier Johan Halsne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.